Fõoldal
Cégünkrõl
Fürdõmedencék, pancsolók
Tároló tartályok
Szennyvízaknák
Gépészeti aknák
Elérhetõségünk

E-Mail

 

Cégünk fõ tevékenységi köre a hõre lágyuló mûanyagok feldolgozása hegesztéses technológiával, forró levegõs kézi hegesztõvel és extruderrel.

Napjainkban közismerten elõtérbe kerülnek a mûanyagból készített edények, tartályok, technológiai csõvezetékek, csatornavezetékek és csatorna aknák, légtechnikai vezetékek.

E térhódításuk a mûanyagoknak a jó vegyszer- és korrózióállóságukból ered. Emiatt környezetvédelmi szempontból is elõnyt élveznek a hagyományos anyagokkal szemben /pl. acél, beton, eternit, stb./. Az alacsony fajsúlyból következõen könnyû a mûanyag tárgyakat telepíteni, szerelni.

Termékeink:

Polipropilén /PP/, kemény polietilén /KPE/ anyagokból:

TÁROLÓ TARTÁLYOK

Élelmiszeripari, borászati, vegyészeti célokra, úszófedeles kivitelben is.

A tartályok készülhetnek henger alakú és szögletes kivitelben, mûanyag lemezbõl, hegesztéses technológiával, hegesztõextruder használatával.

A henger alakú tartályok csak álló kivitelûek.

A szögletes alakú tartályok a formájuk megõrzése érdekében hegesztett fémkerettel vannak megerõsítve, mely fémkeret igény esetén zárt mûanyag borítást kaphat a korrózióvédelem érdekében, vagy esztétikai szempontból.

SZENNYVÍZAKNÁK

Nyomott, vákuumozott, vagy gravitációs rendszerû csatornákhoz. Az átmérõ és magassági méretek, valamint belsõ kialakítás és csonkozás a felhasználó igénye szerint.

  • SZENNYVÍZ és CSAPADÉKVÍZ VEZETÉK TISZTÍTÓIDOMAI
  • LÉGTECHNIKAI VEZETÉK, ELSZÍVÓERNYÕK, SZÛKÍTÕK csõbõl, ill. lemezbõl.